Τι είναι drop in μάθημα;

Τα μαθήματα drop in είναι ωριαία αυτοτελή μαθήματα, ίδια ώρα και μέρα κάθε εβδομάδα, που μπορείς να παρακολουθείς όποτε θέλεις με κόστος 4 ευρώ ανά μάθημα. Το βολικό με αυτά τα μαθήματα είναι ότι συνήθως ο δάσκαλος κάνει διαφορετική χορογραφία σε κάθε μάθημα οπότε δεν χάνεις ποτέ τη συνέχεια εάν χάσεις κάποιο μάθημα. Στα περισσότερα είδη χορού υπάρχει η δυνατότητα του drop in μαθήματος, και το επίπεδο είναι συνήθως αρχαρίων-μέσων.

Τι είναι τα επαγγελματικά προγράμματα;

Η σχολή παρέχει τη δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί, να παρακολουθήσει επαγγελματικό κύκλο μαθημάτων στο hip hop, το belly dance και το latin. H φοίτηση διαρκεί από 1 έως 2 έτη, αναλόγως με τη συχνότητα των μαθημάτων και μπορεί να γίνει σε ιδιαίτερα μαθήματα ή σε τμήμα.

Τι είναι αγωνιστικό τμήμα;

Τα αγωνιστικά τμήματα διαμορφώνονται μετά από audition στην αρχή της χρονιάς, αλλά μετά από συζήτηση ή/και δοκιμαστικό μάθημα μπορεί κανείς να συμμετάσχει και κατά τη διάρκεια του έτους. Αφορούν τα είδη χορού hip hop, belly dance, contemporary, latin, dancehall και cheerleading και οι ομάδες είναι 5 ατόμων και άνω. Η σχολή συμμετέχει με ομάδες και ζευγάρια(στην περίπτωση του latin και του cheerleading duet) σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις αγωνιστικού χορού εντός Ελλάδος αλλά και σε πανευρωπαικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Τι σημαίνει κλειστό τμήμα;

Κλειστά τμήματα είναι αυτά στα οποία συμμετέχει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων μετά από δήλωση ενδιαφέροντος και που αποσκοπούν στην παρουσίαση χορογραφιών σε festivals, παραστάσεις και διαφόρων ειδών events, καθώς και στη δημιουργία project videos. Αφορούν τα περισσότερα είδη χορού.

Πως μπορώ να κλείσω ένα ιδιαίτερο μάθημα;

Ιδιαίτερα μαθήματα πραγματοποιούνται από όλους σχεδόν τους δασκάλους και για να κλείσει κανείς το δικό του έρχεται σε συνεννόηση με τη γραμματεία της σχολής. Υπάρχει ευελιξία στο ωράριο και σε ένα ιδιαίτερο μάθημα μπορούν να συμμετάσχουν από 1 έως 4 άτομα. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και τις ώρες διδασκαλίας.

Μπορώ να ξεκινήσω χορό οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου?

Nαι, εγγραφές δεχόμαστε όλο το χρόνο. Η μόνη περίοδος πιο δύσκολη στο να δεχτούμε νέα μέλη είναι 15 ημέρες πριν από τη χριστουγεννιάτικη (Δεκέμβριος) και 15 πριν την καλοκαιρινή μας παράσταση (Ιούνιος).

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στην σχολή;

Άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, μια μικρή πετσέτα και έξτρα ζευγάρι κάλτσες (μαθήματα όπως το contemporary γίνονται χωρίς παπούτσια).

Απαιτείται κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο από πριν?

Όχι, υπάρχουν τμήματα για όλα τα επίπεδα!

Που μπορώ να παρουσιάσω αυτά που μαθαίνω?

Η σχολή πραγματοποιεί 3 παραστάσεις το χρόνο, σε θέατρο, αλλά ταυτοχρόνως συμμετέχει σε πολλά και διαφορετικά events,  festivals και διαγωνισμούς, όπου οι μαθητές μπορούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.