Μετά την τεράστια επιτυχία των παραστάσεων “A Lovestory At the Moulin Rouge – The Dancing Revolution” τον περασμένο Μάρτιο, που έγιναν και οι 2 sold out, το καλλιτεχνικό team της ProDancers Studio αποφάσισε να ξαναπροσφέρει στο κοινό την εμπειρία της πρώτης του υπερπαραγωγής την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Αριστοτέλειο Θέατρο Θεσσαλονίκης !

Απολαύστε τη χορευτική μεταφορά της διάσημης ταινίας, όπου μπαλέτο και can can, ακροβατικά και aerial dancing, contemporary, jazz, tango και bollywood ντύνουν με φαντασμαγορικό τρόπο το απροσδόκητο lovestory του φτωχού συγγραφέα Christian και της Satin, της λαμπερής πρωταγωνίστριας του πιo διάσημου bordello της Ευρώπης.

O Christian έρχεται για πρώτη φορά στο Παρίσι αναζητώντας την μποεμική επανάσταση της οποίας συνθήματα αποτελούσαν η Ελευθερία, η Ομορφιά, η Αλήθεια και η Αγάπη.
Μέσω του διάσημου καλλιτέχνη της εποχής Toulouse Lautrec βρίσκεται μπλεγμένος σε μια παρεξήγηση που τον οδηγεί στο διαβόητο Moulin Rouge, το οποίο, υπό την διεύθυνση του Harold Zidler αποτελούσε το κέντρο των νυχτερινών απολαύσεων.
Γνωρίζει και απελπισμένα ερωτεύεται το διαμάντι του Moulin Rouge, την εκπληκτική Satine, και διεκδικεί κρυφά τον έρωτά της από τον πλούσιο Δούκα.

Μεταφερθείτε στο Παρίσι του 1900 και απολαύστε επί σκηνής παραπάνω από 25 χορευτές, υπέροχα κοστούμια και εξαιρετικές χορογραφίες.