Καλώς ήλθατε στην ProDancers Studio

ProDANCERS

To ProDancers Studio δημιουργήθηκε το Καλοκαίρι του 2012 από την Κλαίρη Καραπιδάκη. Η κεντρική ιδέα του studio είναι ο κάθε μαθητής ή επαγγελματίας χορευτής να μπορεί να διδαχτεί και να διδάξει το είδος του χορού το οποίο αγαπάει, σε ένα χώρο που να τον εμπνέει και να φέρνει κοντά τη χορευτική κοινότητα.

Είναι η πρώτη σχολή χορού στην Ελλάδα που εισήγαγε την ιδέα των drop in μαθημάτων, δηλαδή μαθημάτων όπου διδάσκεται τεχνική και χορογραφία με τρόπο αυτοτελή σε κάθε μάθημα και ο μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει όσα και όποια θέλει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χορευτική σαιζόν, πληρώνοντας ξεχωριστά το αντίτιμο του κάθε μαθήματος.

Το ProDancers Studio απασχολεί μόνο χοροδιδάσκαλους εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους στο είδος τους, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία για σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε νέους χορευτές που θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους, σε πολύ προσιτές τιμές. Διδάσκονται πάνω από 20 διαφορετικά είδη χορού.
O χώρος του είναι πολύχρωμος και φιλόξενος και η πρόσβαση σ’αυτόν πολύ εύκολη με λεωφορείο ή με τα πόδια, αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή της Βαλαωρίτου. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο loft στην παλιά βιοτεχνική περιοχή της Θεσσαλονίκης, που πλέον σφύζει από ζωή με νέο κόσμο που διασκεδάζει στις μπυραρίες και στα bars τριγύρω, καθώς και νέους καλλιτέχνες που δημιουργούν στα θεατρικά εργαστήρια, στα studios μουσικής και σε χώρους που στεγάζουν κάθε είδους τέχνη. Επισκεφθείτε το όλες τις μέρες της εβδομάδας από τις 12 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, και μπείτε στο μαγικό κόσμο του χορού με καθηγητές που θα σας αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη μουσική, την κίνηση, τη ζωή !!

The ProDancers Studio 
Founder : Claire Karapidaki
Studio Manager : Paul Karapidakis
The ProDancers School
Founders : Claire Karapidaki, Eva Kalasidou
Studio Manager : Eva Kalasidou

Δάσκαλοι

ProDancers Studio

Δειτε περισσοτερα

Είδη Χορού

ProDancers Studio

Δειτε περισσοτερα

Events

ProDancers Studio

Δειτε περισσοτερα

Σχετικά με εμάς

Τα νέα μας είναι συχνά και το ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον από το προηγούμενο!
Αν θέλετε να μείνετε συντονισμένοι με τα events που διοργανώνουμε, αν θέλετε να παρακολουθείτε τις ομάδες μας στα shows που εμφανίζονται, αν δεν θέλετε να χάνετε τις προσφορές μας και τα νέα μας, κάντε την εγγραφή σας τώρα στο newsletter μας και θα σας κρατάμε ενήμερους για τα πάντα !

Γραφτείτε στο Newsletter μας!

ProDancers Sudio & ProDancers School

Δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα για όλους!!

Why People Choose Us?

Η ProDancers Studio ειναι παραπάνω απο μια σχολή χορού. Είναι η οικογένεια που περιμένει να δεχτεί νέα μέλη για να αναπτύξουν όλο τους το ταλέντο και τη φαντασία

Είναι να δώσουμε έδαφος σε νέα ταλέντα και να προωθήσουμε καλλιτέχνες που αξίζει να μεταλαμπαδεύσουν την τέχνη τους στον κόσμο.

Χωρίς διακρίσεις, χωρίς ρατσισμό, χωρίς αρνητισμό. Ο χορός είναι ζωή και η ζωή είναι όμορφη. Είναι το πρώτο μάθημα που παραδίδουμε στους μαθητές μας!

Σημαντικές Πληροφορίες

Δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα για όλους!!

Μπορείτε να αγοράζετε τα πακέτα απεριορίστων μαθημάτων για τη νέα χρονιά έως και την τελευταία ημέρα που είμαστε ανοιχτά τον Ιούλιο