Κλαίρη Καραπιδάκη

Κλαίρη Καραπιδάκη

Η Κλαίρη γεννήθηκε στην Αθήνα και μαγάλωσε στη Μυτιλήνη.

Μετά από πολλά επιμορφωτικά ταξίδια, σπουδές & σεμινάρια χορού και μέσω συνεργασιών με καλλιτέχνες & χορευτές της Ελλάδας και του εξωτερικού ξεκίνησε να δημιουργεί δικές της αγωνιστικές ομάδες, να διοργανώνει workshops και να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ως κριτής.
Τελειώνοντας τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αποφάσισε  να ανοίξει μια σχολή χορού διαφορετική από ό, τι γνώριζε έως τότε. Έτσι γεννήθηκε η  ProDancers Studio, ένας χώρος όπου τα μαθήματα χορού γίνονται πλέον με νέες μεθόδους, τα κάθε νέο είδος βρίσκει για πρώτη φορά στέγη και οι χορευτές, αρχάριοι ή επαγγελματίες, μπορούν να διαμορφώσουν ελεύθερα τα δικά τους projects με μεγάλη υποστήριξη και χωρίς λογοκρισία.
Η ίδια ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πολλαπλών σεμιναρίων με διάσημους χορογράφους τα οποία οδήγησαν, το 2017 στην παγκοσμίου βεληνεκούς ετήσια διοργάνωση In10sive Mastercamp Greece που χαίρει αναγνώρισης από τα πρακτορεία  διεθνώς αναγνωρισμένων καλλιτεχνών και συνεχίζεται με το κοινό να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.
Από το 2016, υπήρξε παραγωγός στις χορευτικές μεταφορές διάσημων musicals στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο συναυλιακό χώρο Principal Club Theater και χορογράφος των ομαδών της που σήμερα ξεπερνούν τις 10 και όλες μαζί συναποτελούν το Claire’s Cult.
Ανάμεσα στις διακρίσεις της βρίσκεται η συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό World Hip Hop Championship στις ΗΠΑ με την ομάδα Drama Queens, η επιλογή της ως dance coach σε τηλεοπτικά προγράμματα, το συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείο χορευτών Jam Republic με έδρα τη Σιγκαπούρη και η συνεργασία των περισσότερο βραβευμένων ομαδών χορού της Ελλάδας με τις σχολές της.
To 2014 υπήρξε ιδρυτικό μέλος της σχολής Cloud 9 Poledancing με τη Μάρω Δαμδούμη και το 2017 της σχολής The ProDancers School στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, με την Εύα Καλασίδου.
Η Κλαίρη ταξιδεύει συχνά ως judge και dance instructor στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διδάσκει commercial choreography & high heels choreography και μπορείτε να βρει κανείς μεγάλα κομμάτια της δουλειάς της στο κανάλι @prodancersstudio στο youtube, στο λογαριασμό του @claires.cult  και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram @clairekarapidaki .